Evenementen Workshops

Het John Fillmore Trio met Falu de Cádiz

Een spannende mix van pure flamenco van het internationale gezelschap rondom de flamencogitarist John Fillmore. John is altijd op zoek naar vernieuwing waarbij recht wordt gedaan aan de echte, pure flamenco. Om dat te bereiken brengt hij muzikanten bij elkaar die alle een sterk eigen kijk hebben op de flamencomuziek. John, Franklin Heilijgers, op fretloze bas, Nausad Kiamouddin op tabla en 'El Falu de Cádiz' (flamencozang) zullen elkaar continue uitdagen om zo het beste uit de groep te halen en alle mogelijke ruimte binnen de flamencotraditie te benutten. Improvisatie en publieksparticipatie horen bij flamenco en daar zal alle gelegenheid voor zijn.

Lees meer

Tablao Flamenco: Conchita Boon

Conchita Boon is zonder twijfel Nederlands meest veelbelovende Flamencodanseres die ondanks haar jonge leeftijd al een vaste plek heeft weten te veroveren in de flamencowereld. Vanaf haar tiende volgt ze al master classes in Spanje en heeft zo inmiddels bij grote Spaanse flamencoartiesten zoals Isabel Bayón en Farruquito gestudeerd. Ze laat zich graag inspireren door de vernieuwers in de Flamenco en zal daar waar nodig fusion elementen gebruiken om haar verhaal over te brengen.

Lees meer

Begin de lente met de zuidelijke klanken van Da Gaia!

Da Gaia neemt je mee naar een exotische wereld waarin Flamenco, vette Spaanse Rumba's, Fado's en Arabische klanken zijn samengesmolten tot een verassend opzwepend, meeslepend eigentijds geluid.Prijs: € 12,50Aanvang optreden: 15:00 uur / deur open 14.30 uur

Lees meer


eLe Restaurant

Tapas restaurant eLe en de Basilisk zijn meer dan toevallige buren: De Spaanse taal, de liefde voor cultuur en live muziek en goed eten is wat deze twee kelders onafscheidelijk maakt.


Tablao Flamenco

Regelmatig organiseren we 'Tablao Flamenco': intieme flamenco optredens met de beste artiesten en de lekkerste tapas.


Theater

De Basilisk is de perfecte plek voor (semi-)akoestische muziek, zang en andere vormen van kleinkunst. We programmeren vaak zelf maar ook jij kan hier terecht als je zelf iets wil organiseren.

© 'El Jabalí'